Music

Frenna brengt track uit ter ere van pasgeboren dochtertje Nairobi

foto: YouTube: 777 Records
  1. Newschevron right
  2. Frenna brengt track uit ter ere van pasgeboren dochtertje Nairobi

Frenna is eerder deze week vader geworden van dochtertje Nairobi en dat viert hij vandaag met een nieuwe track. "En je weet het, ik sta altijd voor je klaar. Beschermd tegen leugens en gevaar, want jij bent my baby", zingt hij op Nairobi (My Baby). In de bijbehorende clip zijn beelden te zien van de zwangerschap, de genderrevealparty, de babykamer en de gelukkige familieleden van het stel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trotse ouders

Frenna en zijn vriendin Sandra Lambeck lieten woensdag trots weten dat hun dochtertje Nairobi Lambeck Edusei ter wereld is gekomen. Het bleek een zware bevalling te zijn geweest. In zijn Instastory uitte de kersverse vader zijn respect voor Sandra: "Je hebt je kracht en vastberadenheid laten zien toen je tijdens deze bevalling nieuw leven in mijn wereld bracht. Ik hou van je en ik heb je rug voor altijd, je bent fucking geweldig."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Frenna heeft dit jaar al aardig wat singles gedropt. Zo bracht hij vorige week samen met NSG Guestlist uit en eerder hoorde je hem ook op Lijpe's Mansory en de solotrack Dragon Roll.

Ster advertentie
Ster advertentie