Music

Damaru de diXte met 'Suriname' FunX Remix

  1. Newschevron right
  2. Damaru de diXte met 'Suriname' FunX Remix
Damaru is deze week de diXte met de FunX Remix van het zomerse nummer 'Suriname'. De remix is samen met de winnaar van de Fernandes Battle of Drums 2010, Earthquake Brassband, en dj Idriss gemaakt.

Op vrijdag 29 juli wordt de Zomercarnaval geopend op de Coolsingel met de finale van de Fernandes Battle of Drums presented by FunX. Damaru gaat hierbij zijn nieuwste single ten gehore brengen! Download de track onderaan de pagina of via de gratis FunX Radio App op je mobiel!

Doorbraak
In 2009 wist Damaru samen met Jan Smit de Nederlandse harten te veroveren met het nummer 'Mi Rowsu' (Tuintje in mijn hart). De track stond wekenlang op de eerste positie in de XChart en Nederlandse Top 40.

Album
De fans hebben even moeten wachten op zijn debuutalbum. Maar op 22 juli worden ze eindelijk beloond met Damaru's cd 'Tuintje In Mijn Hart'. "Met mijn album ga ik het geduld van mijn fans belonen", zegt Damaru. "Ik heb anderhalf jaar keihard aan dit album gewerkt, heb er veel energie en liefde in gestoken. Nu het album eindelijk af is ben ik erg blij’", aldus de zanger.

Op de verschillende tracks is te horen dat Damaru een brede muzieksmaak heeft. Zo heeft hij het nummer 'Zeg Nooit Nooit' met Kempi opgenomen en covert hij de track '1 Nacht Alleen' van Doe Maar. Over het album wilde de zanger nog het volgende kwijt: "Ieder moment kan het je opvrolijken. Het album klinkt precies zoals ik ben: een jonge hond met humor."

Damaru - Suriname (Zomercarnaval FunX remix)
(rechter muisknop > doel opslaan als)

Damaru - Suriname (FunX Remix)


Damaru - Suriname

Ster advertentie
Ster advertentie