Music

Boef schiet videoclip van "enge hit" met L'Algérino in Zuid-Frankrijk

foto: instagram/boef072
  1. Newschevron right
  2. Boef schiet videoclip van "enge hit" met L'Algérino in Zuid-Frankrijk

Boef heeft lang gewacht met het uitbrengen van een internationale track, maar binnenkort is het eindelijk zover. Hij zegt in een video op Instagram dat hij in het zonnige Zuid-Frankrijk een videoclip aan het schieten is met L'Algérino.

Na Ramadan

Tijdens de FunX Music Awards vertelde Boef al dat er een speciaal project na de ramadan aankwam. In de nieuwe Instavideo blijkt dat het om een videoclip met L'Algérino gaat. Het enige dat hij destijds losliet was het woord 'buitenland' en nu weten we waarom!

International

"Ik heb lang gewacht met een internationale track uitbrengen. Het juiste moment en de juiste persoon hebben we gevonden", zegt Boef in de video. En als we de rapper mogen geloven, dan wordt dit een "enge hit". Het lijkt erop dat de samenwerking op het nieuwe album van L'Algérino komt te staan dat International gaat heten en op 22 juni uitkomt.

Samenwerking

L'Algérino vertelde in november vorig jaar al bij FunX dat hij samen had gewerkt met Boef: "Ik wilde graag samenwerken met hem, want ik kende zijn muziek al een beetje. Ik hoorde Habiba en hij heeft een goede vibe. Ik ben ook producer, dus we hebben een afspraak gemaakt. Gisteren zijn we samen de studio ingegaan."

L'Algérino rapt Nederlands

In het FunX-interview verklapte L'Algérino ook al dat hij Nederlands zou gaan zingen op de track: "Ik ben heel erg geïnspireerd door Nederlandse muziek. Als we weg zijn uit Frankrijk, dan komt de inspiratie. Ik hou van de vibes van Boef, Sevn Alias en Bollebof. Dat wil ik naar Marseille brengen."

Ster advertentie
Ster advertentie