Music

Défano Holwijn verrast met keiharde 101barz sessie

foto: YouTube: 101Barz
  1. Newschevron right
  2. Défano Holwijn verrast met keiharde 101barz sessie

Wat doet Défano Holwijn eigenlijk? Is hij een YouTuber? Een rapper? Een influencer? Een event-planner of een presentator? Hij werd ooit bekend door zijn sterke persoonlijkheid op Twitter en maakte naam voor zichzelf op YouTube. Vandaag is hij terug met een kant van hem die ondergewaardeerd wordt: Punchlineking. In zijn nieuwe 101barz-sessie laat Fano zien dat hij kan rappen, en hoe!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gewoon rappen

Hij kondigt het aan in het begin van de sessie: “We gaan even gewoon rappen man”. Op klassieke oldschool beats komt Défano 12-minuten lang keihard met alleen maar punchlines. Waar de meeste rappers bij Rotjoch aankomen met een leger goons achter hun, heeft Fano zijn moeder meegenomen. Hij haalt uit naar de mensen die aan hem twijfelen: “Mannen denken ik heb geen barz en ik schrijf alleen maar liefdesliedjes. Pak een stack op valentijn, dat noem ik pas liefdesbrieven”.

Way back

Niet iedereen weet dat Défano al jaren bezig is met het maken van muziek. Hij kwam in 2016 al langs bij Rotjoch met zijn broer Jhormountain, maar ver daarvoor had hij wel een hele bijzondere samenwerking. Inmiddels bijna tien jaar geleden, werkte Holwijn samen met niemand minder dan Jonna Fraser. Beide heren hebben inmiddels een flinke carrière achter de rug en kijken waarschijnlijk met een grote lach op hun gezicht terug naar de video uit 2011.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie