Music

Advocaat van Meek Mill over de rechter: "Ze is verliefd op hem"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Advocaat van Meek Mill over de rechter: "Ze is verliefd op hem"

Begin deze week werd Meek Mill opnieuw veroordeeld. Hij ging weer de fout in tijdens zijn proeftijd, omdat hij eerder dit jaar had gevochten op een vliegveld en ook nog eens werd opgepakt voor roekeloos rijgedrag. Joe Tacopina, de advocaat van Meek Mill, is het totaal niet eens met de uitspraak van rechter Genece Brinkley. Volgens hem is de rechter verliefd op de rapper en is ze veel te persoonlijk betrokken bij de artiest. Dat vertelde hij in een interview met Billboard.

taakstraf

Volgens advocaat Tacopina zijn er diverse momenten geweest waarop de rechter over de schreef is gegaan, als het gaat om professionaliteit, eerlijk handelen en geloofwaardigheid. Hij vertelt dat Brinkley langskwam tijdens de taakstraf van Meek Mill. "Welke rechter doet dat nou?", vraagt de advocaat zich af.

remix

Maar dat is niet het enige incident. De rechter zou aan Meek Mill hebben gevraagd om een remix op te nemen van het nummer On Bended Knee. "Hij zou aan het einde van de track over haar moeten rappen en haar bij naam moeten noemen", vertelt de advocaat. "Hij lachte daar natuurlijk om, omdat hij dacht dat het een grap was. Maar zij zei dat ze serieus was. Hij heeft geweigerd om dat te doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

manager

Maar daarbij houdt het nog niet op. Rechter Genece Brinkley zou bij Meek Mill ook hebben aangedrongen om van manager te veranderen. En dan gaat het niet zomaar om een andere manager, maar om iemand die ze persoonlijk kent! "Toen ze aandrong bij Meek Mill om over te stappen van zijn huidige management bij Roc Nation naar een lokale jongen uit Philadelphia, deed ze iets dat geen andere rechter ooit zou doen: persoonlijk worden", legt Joe Tacopina uit.

Hoe dan ook is Meek Mill op dit moment veroordeeld tot een gevangenisstraf. Misschien dat de advocaat de bovenstaande incidenten kan gebruiken bij het hoger beroep.

Ster advertentie
Ster advertentie