Music

Ariana Grande haalt uit na seksistische gebeurtenis: "Ik ben geen stuk vlees!"

  1. Newschevron right
  2. Ariana Grande haalt uit na seksistische gebeurtenis: "Ik ben geen stuk vlees!"

Ariana Grande heeft het helemaal gehad met seksistisch gedrag. Na de laatste gebeurtenis ontplofte de zangeres op haar socials. Het gebeurde allemaal nadat ze wat te eten ging halen met Mac Miller. Een fan van Mac Miller volgde ze en in eerste instantie vond Ariana het wel grappig: "Hij was zo enthousiast dat hij bijna bij ons instapte. Ik vond het echt schattig." De 23-jarige zangeres kon erom lachen, totdat hij het volgende zei tegen haar vriendje: "Ariana is sexy man! Ik snap je! Ik snap wel dat je haar doet!"

Misselijkmakend

Na die uitspraak ging bij Ariana een knop om. "Wacht even. Mij doen? What the fuck? Het is voor sommigen misschien normaal om dat zeggen, maar ik vond het misselijkmakend." Ariana voelde zich extra misselijk worden, omdat ze naast haar vriend zat toen het gebeurde: "Dit soort dingen gebeuren vaker en zorgen ervoor dat vrouwen angstig worden en denken dat ze tekortschieten."

Tekst gaat verder onder de foto

Geen stuk vlees

Ariana Grande moet ook even iets duidelijk maken: "Ik ben geen stuk vlees die op aarde is gezet om een man te plezieren. Ik ben een mens die een relatie heeft met een man die mij met liefde en respect behandeld."

Wij zijn koninginnen!

Ariana ziet seksistisch gedrag als een groeiend probleem onder jongeren: "Het raakt mij dat zo veel jonge mensen het oke vinden om dit soort uitspraken te doen. En ook nog zo makkelijk." Ariana Grande heeft de brief gepost, omdat ze weet dat dit gevoel bij heel veel vrouwen heerst: "We moeten openlijk over dit soort momenten praten, omdat ze ons schaden en in schaamte laten verdrinken. We moeten onze stem laten horen, want anders blijft dit doorgaan. Wij zijn geen voorwerpen of prijzen. WIJ ZIJN KONINGINNEN!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie