Music

Luciën Foort: "Dit was verreweg de vetste beurs ever!"

  1. Newschevron right
  2. Luciën Foort: "Dit was verreweg de vetste beurs ever!"
Het Amsterdam Dance Event is dé beurs in de wereld op het gebied van dancemuziek. Luciën Foort was afgelopen zaterdagavond in de FunX studio in de Escape helemaal enthousiast over het ADE. "Dit was verreweg de vetste beurs ever!", aldus de dj.

Op de vraag wat het zo speciaal maakt antwoordde hij: "Heel veel mensen in Nederland weten niet precies wat het ADE inhoudt. Overdag is er een soort ontmoetingsplek waar seminars gegeven worden over digitale downloads, de muziekindustrie, hoe je demo's moet uitbrengen en veel meer. Daarnaast natuurlijk de deals die gesloten worden met platenlabels. Tussen de seminars kom je werkelijk iedereen tegen en dat vind ik enorm belangrijk."

Luciën is er trots op dat hij met zijn muziek niet in een hokje geplaatst kan worden "Als je creatief bent moet je maken wat je hart je ingeeft." Daarnaast zit de dj natuurlijk ook niet stil. "Ik heb weer wat progressive achtige house gemaakt, Verder ben ik naar Zweden geweest en heb met hele grote schrijvers gewerkt." Kortom, we kunnen nog genoeg van Luciën Foort verwachten!

Bekijk hier video's van Afrojack & Quintino in Escape achter de draaitafels!
Ster advertentie
Ster advertentie