Music

Handgeschreven lyrics 'Dear Mama' te koop voor $ 75.000

  1. Newschevron right
  2. Handgeschreven lyrics 'Dear Mama' te koop voor $ 75.000

Iedere Moederdag is het weer dezelfde struggle: een bos bloemen of toch maar een geurtje? Dit jaar kun je je moeder wel een heel origineel cadeau geven, namelijk de handgeschreven tekst van Tupacs 'Dear Mama'. Eén klein nadeel: je moet er wel een bedrag van maar liefst $ 75.000 (bijna € 70.000) voor neertellen.

Brief

De drie pagina's tekst van de hit uit 1995 worden verkocht op MomentsInTime.com. Voorheen waren de lyrics in handen van een Poolse privéverzamelaar, maar hij doet ze nu toch van de hand voor $ 25.000 per blad.

Samenwerking

De geschreven lyrics zijn vrijwel hetzelfde als de tekst in de uiteindelijke song. Aan de zijkant zijn er namen van andere rappers te lezen, zoals Yo-Yo en Ice Cube. Tupac had dus mogelijk een featuring met hen willen doen, maar dat is er nooit van gekomen. Onderaan de laatste pagina schreef Tupac wel een opvallende tekst:

''Sommige m*therfuckers zeggen dat ik in de gevangenis ben verkracht. Ze willen me dood, omdat ik zo succesvol ben in de rapgame. Blijf in mij geloven. Thug life 4 life!''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie