Music

'FBI doet onderzoek naar rechter die Meek Mill veroordeelde'

foto: YouTube MeekMillTV
  1. Newschevron right
  2. 'FBI doet onderzoek naar rechter die Meek Mill veroordeelde'

Er is veel te doen over de veroordeling van Meek Mill. Gisteren gingen fans van de artiest samen met Rick Ross de straat op om te protesteren tegen zijn gevangenisstraf. Ook vuurden Joe Tacopina (advocaat Meek Mill) en Jay-Z al shots naar de rechter. Maar gaat dat Meek helpen? Misschien wel. Volgens Page Six doet de FBI namelijk onderzoek naar de rechter.

betrokken

Vorige week claimde advocaat Joe Tacopina al dat de rechter veel te betrokken is bij Meek Mill. Ze zou hem hebben gevraagd om Roc Nation te verlaten en Charlie Mack als manager te nemen. Volgens Tacopina zou de rechter heel close zijn met deze man, al wordt dat door Mack ontkend. Ook zou de rechter aan Meek Mill hebben gevraagd om een remake te maken van de track On Bended Knee. Het nummer moest dan aan haar worden opgedragen en haar naam moest er duidelijk in genoemd worden.

onderzoek

Door alle beschuldigingen zou de FBI nu een onderzoek hebben gestart. Een bron vertelt aan Page Six: "De agenten zijn geïnteresseerd in de rechter en haar potentiële relaties. Dit is een onderzoek dat kijkt naar de mogelijk buitensporige eis. Sinds april 2016 hebben undercoveragenten het proces in de rechtszaal gevolgd. Charlie Mack heeft Meek Mill verteld hoe goed hij de rechter kent en hij zei dat hij Meek Mill dus kan helpen met de zaak".

Ster advertentie
Ster advertentie