Music

Gevoelige Jonna Fraser op nieuwe album 'Champagne Rain'

foto: Instagram: Jonna Fraser
  1. Newschevron right
  2. Gevoelige Jonna Fraser op nieuwe album 'Champagne Rain'

De winter komt eraan en dat betekent dat veel artiesten gevoelige muziek uitbrengen, zo ook Jonna Fraser. Hij heeft vandaag namelijk zijn nieuwe album Champagne Rain gedropt met tunes die variëren van emotionele lovesongs tot dansbare clubtracks. Het album bevat negen nummers en heeft featurings met onder andere Qlas & Blacka, Henkie T, Yssi SB en Chivv.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Champagne Rain

De release van Champagne Rain was voor veel fans een verrassing, omdat Jonna pas een paar uur van tevoren liet weten dat hij een nieuw project ging droppen. Ook hadden veel fans niet verwacht dat Jonna nóg een project zou droppen nadat afgelopen zomer zijn succesalbum Calma uitkwam. Niets bleek minder waar.

De Zaandamse rapper gooide ook meteen een clip online voor de track Als Het Is Gelukt. Dit is een van de emotionele nummers op het album en dat is door de winterse vibes ook goed te zien in de clip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FunX Fresh op Spotify

Ben je benieuwd wat voor nieuwe muziek er nog meer is uitgekomen? Check dan de FunX Fresh-playlist op Spotify. Die wordt elke vrijdag aangevuld met de lekkerste nieuwe releases uit binnen- en buitenland, zodat jij niks hoeft te missen.

Ster advertentie
Ster advertentie