Music

Justin Timberlake werkt samen met Anderson .Paak op catchy 'Don't Slack'

  1. Newschevron right
  2. Justin Timberlake werkt samen met Anderson .Paak op catchy 'Don't Slack'

Trolls World Tour komt binnenkort uit en één ding is zeker: deze animatie krijgt keiharde tunes! Justin Timberlake is namelijk naast uitvoerend producent en stemacteur, ook verantwoordelijk voor de filmmuziek. Van de soundtrack dropte hij eerder al een heerlijke track met SZA en nu is ook zijn aanstekelijke samenwerking met Anderson .Paak hier.

Don't Slack

Don't Slack heet de track van JT en .Paak en fans zijn nu al gek op dit nummer. De twee muzikanten worden een 'gouden duo' genoemd en hun track een 'gegarandeerde hit'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trolls-soundrrack

Naast SZA en Anderson .Paak zullen ook George Clinton, Mary J. Blige, Icona Pop, Ozzy Osbourne, Haim en Ludwig Göransson te horen zijn op de soundtrack. Fans hopen dat er ook Trolls-concert komt, laten ze op social media weten.

Trolls World Tour

Het is niet zo gek dat Trolls World Tour een dikke soundtrack krijgt, want de film gaat over muzikale trollen. Het verhaal draait om Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) die gaan proberen om uiteenlopende muziekstijlen te combineren. De film draait vanaf 22 april in de bioscoop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie