Music

Sevn Alias DiXte met harde tune '4 the Win' van nieuwe album

foto: Youtube: 1OAK-TV
  1. Newschevron right
  2. Sevn Alias DiXte met harde tune '4 the Win' van nieuwe album

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerder deze week dropte Sevn Alias 4 the Win, een van de singles van zijn nieuwe album Bogey 4 the Win. Sevn rapt op deze tune over tegenslagen die hij overwonnen heeft en over het straatleven. Een mix van harde lyrics en een originele flow geeft deze track een lekker vibe. Je gaat 4 the Win ongetwijfeld vaker horen deze week bij FunX, want de tune is de DiXte!

bogey 4 the win

Bogey 4 The Win is alweer het 15e project van de rapper. In Start met Fernando vertelt Sevn Alias over zijn album. "Bogey is golfterm die gebruikt wordt, als een golfer één slag extra nodig heeft om de bal in de hole te krijgen. Dat omschrijft ook een beetje mijn leven. Ik heb altijd een stap extra nodig om de winst te pakken, maar uiteindelijk kom ik altijd uit waar ik moet zijn."

Sevn heeft ook ambities om Engelstalige projecten uit te brengen en daarom is dit voorlopig het laatste Nederlandstalige project dat hij uit gaat brengen. "Mensen hebben heel veel meningen, maar ik kan dat steeds beter loslaten. Ik doe nu echt honderd procent waar ik zelf zin in heb. Dat zal bij de volgende projecten niet anders zijn."

Is dit het laatste Nederlandstalige project van Sevn Alias?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie