Music

Sevn Alias over Twenty Four Sevn 2: "Rauw met professionele vibe"

  1. Newschevron right
  2. Sevn Alias over Twenty Four Sevn 2: "Rauw met professionele vibe"

Sevn Alias is de verrassing van 2015 en zijn Ma3lish werd gekozen tot Meest Verdienstelijke Poku in de Sunday Service bij FunX, maar wat gaat 2016 hem brengen? Gaat hij één of meerdere FunX Music Awards pakken? De rapper uit Amsterdam-West schoof vanochtend aan bij Niels in Start en vertelde dat hij je in 2016 bijna direct van nieuwe muziek gaat voorzien!

Twenty Four Sevn 2

Sevn Alias wilde 2015 met de nieuwe EP Twenty Four Sevn 2 afsluiten, maar dat bleek lastminute onhaalbaar. Daarom mikt de rapper nu op de eerste week van januari met de release van TFS2: "Het plan is nu de eerste week van januari releasen, maar ik wil nog geen precieze datum geven." Wat Sevn wel kan vertellen is wat we te horen gaan krijgen: "Ik heb geprobeerd om het rauwe erin te houden, maar omdat je met beatmakers werkt die je sturen, krijg je een professionele vibe. Daartussen zal het schommelen."

Wil je weten hoe Ma3lish ontstond en wat het veranderde in Sevn's leven? Vraag je je af wat het betekent en hoe het kan dat een Surinaamse Antiliaan in het Marokkaans rapt? Check dan het interview met Sevn Alias in Start!

Minifilm

Wat Sevn Alias nog meer verklapte? Hoe de eerste videoclip eruit komt te zien. FunX dj Niels mocht al meekijken en volgens hem belooft het een minifilm te gaan worden!

Ster advertentie
Ster advertentie