Music

Bilal Wahib doet romantisch op nieuwe single 'Jaloers'

foto: Bilal Wahib - Jaloers
  1. Newschevron right
  2. Bilal Wahib doet romantisch op nieuwe single 'Jaloers'

Nadat zijn hit Tigers platina is gegaan en de nummer één-positie in de FunX XChart heeft behaald, is Bilal Wahib terug met een nieuwe single: Jaloers. Een romantische track waarin hij zingt over die ene dame die het voor elkaar krijgt hem jaloers te krijgen. "Elke leeuw kan niet zonder zijn tiger..."

Clip in de bios
Bilal lijkt nogal een spectaculaire clip voor het nummer klaar te hebben staan. De video komt namelijk niet 'zomaar' op YouTube, maar gaat in première in een drive-in bioscoop, zo laat hij op Instagram weten. Aanstaande maandag zal de clip te zien zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe serie
Door het muzikale succes dat Bilal heeft sinds de hit Video Vixen met Bizzey (hallo FunX Music Award-nominatie), zou je bijna vergeten dat hij ook kan acteren. Vanaf zondag is Bilal te zien in de nieuwe spannende serie Commando's op NPO 3. Samen met onder anderen Werner Kolf en Teun Kuilboer speelt hij een soldaat die met zijn team op een gevaarlijke missie gaat.

Onlangs werd ook bekend dat Bilal een rol heeft in de nieuwe comedy Meskina, een film over een vrouw die haar eigen weg probeert te vinden in een leven vol verwachtingen van haar familie en werk. Vanaf 21 januari kan je die in de bioscoop bekijken.

Ster advertentie
Ster advertentie