Music

Ismo fans willen 'MOROCASH' op FunX horen

  1. Newschevron right
  2. Ismo fans willen 'MOROCASH' op FunX horen

“Doe Ismo!”, “Ga MOROCASH draaien!”, “Waarom geen Ismo?!” Het regent momenteel aanvragen van Ismo's fans op FunX Instagram en FunX Facebook. De fans reageren onder posts van FunX met daarin de vraag waarom FunX Ismo's nieuwe single 'MOROCASH' (nog) niet draait. De boodschap is helemaal duidelijk! FunX neemt al deze reacties serieus, want uiteindelijk maken we radio voor jou en niet voor onszelf. Tegelijkertijd kan FunX ook niet iedereen tevreden stellen.

Muziekvergadering

FunX ontvangt per week tientallen potentiële hits waaruit een gebalanceerde muziekmix gekozen moet worden voor het diverse en brede publiek. Je moet dus met veel factoren rekening houden bij het uitkiezen van de tracks. Met een team van ongeveer tien medewerkers wordt daarom iedere dinsdag een muziekvergadering gehouden waarin de nieuwste tracks besproken worden. Daarin kan iedere medewerker van FunX aanschuiven en zijn mening uiten. Het eindresultaat is dat een handjevol nieuwe tracks vanaf vrijdag in de kersverse playlist belanden (en dus ook verdwijnen). Dat houdt in dat FunX tussen die tientallen potentiële hits, ook een aantal artiesten moet teleurstellen. We kunnen niet alle muziek draaien die uitkomt.

MOROCASH vanaf vrijdag op FunX

Wat Ismo's nieuwe single MOROCASH betreft, is er een toevallige samenkomst van omstandigheden. MOROCASH is dinsdag 24 mei al besproken in de FunX muziekvergadering. Toen haalde de zomerse track de playlist net niet, maar FunX is de track wel blijven volgen zoals we dat vaker doen bij nieuwe singles. Afgelopen dinsdagmiddag (31 mei) is besloten om de track vanaf aanstaande vrijdag wél airplay te geven in de avondplaylist van FunX. Dus Ismo, we zien de bedankjes vanzelf wel verschijnen op Instagram ;)

Ster advertentie
Ster advertentie