Music

Nederlands designerduo verschijnt in Topia Twins-videoclip van Travis Scott

foto: YouTube: Travis Scott
  1. Newschevron right
  2. Nederlands designerduo verschijnt in Topia Twins-videoclip van Travis Scott

Travis Scott heeft onlangs een videoclip gedropt voor zijn track Topia Twins. Dit deed hij in samenwerking met Rob49 en 21 Savage. In de videoclip verschenen de Nederlandse Aliza Hellings en Jeanice Rambhadjan, oftewel de Nederlandse designers van het kledingmerk Gameface.

Topia Twins

In de videoclip van Topia Twins staan tweelingen centraal. Zo zie je verschillende tweelingen op jetski’s, een jacht en op het strand dansen. Er zijn echter twee mensen die geen tweeling van elkaar zijn, maar wel hun debuut maakten in deze clip, namelijk Aliza en Jeanice.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gameface

Het duo claimde vorig jaar al dat de track Topia Twins van Travis Scott op hen geïnspireerd is. De artiest zou de track, waarop hij rapt over "Twin bitches hoppin' off a jetski", hebben geschreven na zijn show op Rolling Loud in Rotterdam. Via een Instagrampost liet het duo weten dat Travis hen persoonlijk heeft verteld dat het nummer op hen geïnspireerd is. "Hij schreef het (de track) nadat hij ons zag vanuit zijn auto tijdens zijn laatste show in Rotterdam." Zeliza en Jeanice schreven dat ze dit "ongelofelijk" vonden. "We voelen ons heel erg vereerd", aldus het duo. Aliza en Jeanice zijn echter helemaal geen tweeling van elkaar. Sterker nog: ze zijn niet eens familie. Wel dragen ze vaak dezelfde outfits van hun eigen merk en wordt er daarom vaak naar hen verwezen als 'twins'.

Ster advertentie
Ster advertentie