Music

Circus Maximus-film van Travis Scott is "ongekend" en nu te zien via YouTube

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Circus Maximus-film van Travis Scott is "ongekend" en nu te zien via YouTube

De nieuwe film van Travis Scott, Circus Maximus is vanaf nu te zien op YouTube. Travis deelde een screenshot van zijn YouTubekanaal via X, voorheen Twitter. De Sicko Mode-zanger liet eerder al weten dat er een film uitkwam behorend bij zijn album Utopia. In de film komen alle nummers van zijn nieuwste album voorbij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Circus Maximus

Circus Maximus was in eerste instantie in een paar bioscopen in Amerika te zien, maar is vandaag ook verschenen op YouTube. Fans kunnen hun geluk niet op en reageren massaal onder de film op YouTube. Zo noemt een fan het album Utopia een van de beste rollouts ooit: "De merch, het geplande optreden bij de piramides in Egypte (vervangen door Circus Maximus), een hele FILM! De planning die hierachter zit, zou een prijs moeten winnen of geleerd moeten worden aan toekomstige artiesten. We leven op dit moment in een bijzondere tijd op het gebied van creativiteit en expressie." Een ander meent dat Travis Scott nooit teleurstelt en dat dit moment er eentje zal zijn voor in de geschiedenisboeken. Sommige fans kunnen het ogen niet geloven, zo reageert iemand: "Travis heeft echt niet een complete film gedropt. Hij is een geschenk dat ons maar blijft geven, man."

Volgens fans is de Circus Maximus enkel een weerspiegeling van de ongelooflijk getalenteerde rapper. "Er zijn geen woorden voor het talent en de creativiteit van Travis Scott", schrijft iemand. Een andere fan meent dat de artiest dit echt niet had hoeven doen. "Het feit dat hij een hele film heeft gemaakt bij zijn album, dat al fantastisch is, laat echt een waanzinnig niveau van nauwkeurigheid en talent zien."

foto: YouTube: Travis Scott

Ster advertentie
Ster advertentie