Music

Travis Scott dropt vrijdag langverwacht album 'Utopia' en nieuwe film

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott dropt vrijdag langverwacht album 'Utopia' en nieuwe film

Het lange wachten is gelukkig bijna voorbij! Travis Scott dropt aankomende vrijdag zijn langverwachte vierde album Utopia. Daar blijft het niet bij, want de rapper heeft nog meer in petto voor zijn fans. Zo brengt hij naast de plaat ook nog een film uit genaamd Circus Maximus.

Utopia

Travis Scott maakte de releasedatum van Utopia bekend tijdens zijn optreden op Rolling Loud Miami. Fans kregen afgelopen vrijdag al een voorproefje van het album in de vorm van de single KPop. Op de track wordt de rapper bijgestaan door The Weeknd en Bad Bunny.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Actiefilm

Gelijktijdig met de release van Utopia dropt Travis Scott ook nog de film Circus Maximus. In de trailer die de rapper toonde tijdens zijn Rolling Loud-optreden zijn onder andere beelden te zien van een concert van hem en rondscheurende taxi's. Naar verluidt is Circus Maximus een actiefilm die in de Verenigde Staten ook in de bioscoop te zien zal zijn. Het is niet bekend of de film ook in Europa in de bioscoop zal draaien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hints

Travis Scott hintte de afgelopen maanden veelvuldig naar de release van Utopia. Zo werden verschillende artiesten, onder wie The Weeknd, SZA en producer Mike Dean gespot met Utopia-koffers. Vorige maand hintte de rapper ook al naar de komst van nieuwe muziek. Verspreid over Los Angeles waren billboards opgehangen waarop branding van Utopia te zien was. Zo was er op een billboard een klok te zien waarop het 07.21 uur is. Daarnaast was er ook een billboard te zien met een 5-cijferig combinatieslot waarop in het midden ook 721 te zien is. Mogelijk verwezen de billboards naar de release van KPop op 21 juli.

Ster advertentie
Ster advertentie