Music

Travis Scott dropt vrijdag nieuwe single met The Weeknd en Bad Bunny

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott dropt vrijdag nieuwe single met The Weeknd en Bad Bunny

Goed nieuws voor fans van Travis Scott! De rapper komt aanstaande vrijdag terug met een gloednieuwe single. Op de track wordt Travis bijgestaan door niemand minder dan The Weeknd en Bad Bunny.

KPop

Travis Scott deelde via Twitter de releasedatum en de artwork van het nummer, dat de titel KPop draagt. Het is onduidelijk of de track onderdeel is van zijn aankomende album Utopia of een losse single is. Hoe dan ook zullen fans blij zijn met het feit dat ze weer een banger van de rapper grijs kunnen draaien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geruchten

Het gerucht gaat al langer dat Travis Scott een collab met The Weeknd en Bad Bunny op de plank had liggen. Zo werd The Weekend in mei gespot met een Utopia-koffer. Daarnaast liet Travis in dezelfde maand een preview horen van een nog onuitgebrachte track met Bad Bunny. Mogelijk ging het om een fragment van KPop.

Hints

Vorige maand hintte Travis Scott al naar de komst van nieuwe muziek. Verspreid over Los Angeles waren billboards opgehangen waarop branding van Utopia te zien was. Zo was er op een billboard een klok te zien waarop het 07.21 uur is. Daarnaast was er ook een billboard te zien met een 5-cijferig combinatieslot waarop in het midden ook 721 te zien is. Mogelijk verwezen de billboards naar de release van KPop op 21 juli.

Ster advertentie
Ster advertentie