Music

Travis Scott hint naar releasedatum van langverwacht album 'Utopia'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott hint naar releasedatum van langverwacht album 'Utopia'

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Travis Scott zijn succesvolle derde plaat Astroworld uitbracht. Hoewel fans nog altijd met volle teugen genieten van dat album, kunnen velen niet wachten op nieuw werk van de rapper. Mogelijk hoeven ze niet lang meer te wachten om Utopia eindelijk te kunnen beluisteren.

21 juli?

Sinds maandag zijn er verspreid over Los Angeles billboards opgehangen waarop branding van Utopia te zien is. Zo is er op een billboard een klok te zien waarop het 07.21 uur is. Daarnaast is er ook een billboard te zien met een 5-cijferig combinatieslot waarop in het midden ook 721 te zien is. Het lijkt er dan ook op dat Utopia op 21 juli zal verschijnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verschillende hints

Uiteraard geven de billboards niet volledig weg wanneer de plaat van Travis Scott het levenslicht zal zien, maar het ziet ernaar uit dat de release steeds dichterbij komt. Zo werd de website van de rapper afgelopen week geüpdatet met het logo van Utopia. Ook werd hij twee weken geleden bij een concert van SZA gespot met een Utopia-koffer.

'Psychedelische rock'

Travis Scott liet in 2021 weten dat Utopia het beste te omschrijven is als 'psychedelische rock'. "Ik zit in een nieuwe album modus waarbij het klinkt als psychedelische rock", legt Travis Scott uit. "Dus net zoals bij cactussen en paddenstoelen, ga je misschien trippen", aldus de artiest.

Ster advertentie
Ster advertentie