Entertainment

Travis Scott betaalt schikkingsbedrag aan geslagen geluidsman

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott betaalt schikkingsbedrag aan geslagen geluidsman

Travis Scott heeft een schikking getroffen met de geluidsman die hij eind februari zou hebben geslagen in een club in New York. Dat meldt TMZ. Hoeveel hij heeft betaald, is niet duidelijk, maar bij het incident zou voor zeker 12.000 dollar schade aan apparatuur zijn aangericht.

Geslagen

Het incident vond plaats in club Nebula, waar de geluidsman tijdens Travis' show zou hebben gevraagd of het geluid op het podium iets zachter kon. Na een woordenwisseling zou de rapper hem met een vuist in het gezicht hebben geslagen en materiaal hebben gesloopt. De politie kwam daarna ter plaatse om de ruzie te sussen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Blijft actief onderzoek'

Ook met het management van de club zou Travis een schikking hebben getroffen. Bij de politie blijft het onderzoek naar de mishandeling nog altijd 'actief'. Er is dus een kans dat Travis alsnog voor de rechter moet verschijnen, al lijkt die klein nu de situatie met het slachtoffer al is opgelost en hij dus niet meer meewerkt.

Vanuit Travis' kant werd destijds gezegd dat de beschuldigingen "een grote grap" zijn. "Alle verklaringen over het incident met Travis zijn duidelijk een poging om sensatie te brengen in wat niets meer is dan een misverstand", aldus zijn advocaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie