Entertainment

Travis Scott reageert op vreemdgaan-geruchten: "Ik ken haar niet"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott reageert op vreemdgaan-geruchten: "Ik ken haar niet"

Travis Scott ontkent de geruchten dat hij vreemd zou gaan op zijn partner Kylie Jenner. Afgelopen weekend verschenen er foto's van een vrouw die zijn ex zou moeten zijn op de set van een clip die Travis aan het opnemen was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geruchten

Het zou gaan om Rojean Kar, waar Travis Scott in het verleden vaker aan gelinkt is. Kar maakte video's op de set van een clip van Travis Scott, waarna de geruchten over vreemdgaan weer oplaaiden. Die geruchten hebben Travis ook bereikt, aangezien

hij zich genoodzaakt voelde om te reageren via Instagram.

"Er is een hoop rare shit gaande", schrijft hij in zijn Instagram Stories. "Een onuitgenodigd persoon maakte stiekem foto's op wat een gesloten set moest zijn terwijl ik een video regisseerde. Ik zeg dit voor de laatste keer. Ik ken deze persoon niet. Ik ben nooit met deze persoon geweest. Dus stop alsjeblieft met de voortdurende cyberspelletjes en de fictieve verhalen", aldus Travis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie Rojean

Rojean heeft vervolgens hard uitgehaald naar de artiest uit Houston. "Je gaat niet over me liegen, want ik ben braaf geweest", zei de influencer tijdens een Instagram Live-sessie. "Ik heb elk fucking verhaal gepost dat jullie wilden dat ik postte. Ik deed alsof ik jullie niet kende. Ik ging mee in welk verhaal jullie ook wilden, ongeacht hoeveel bullshit ik ervan kreeg. Maar om te zeggen dat je me niet kent en nooit bij me bent geweest, terwijl je zeker bij me bent geweest en iedereen je met mij heeft gezien... Ik heb foto's en video's van jou met mij. Kom op, meneer", aldus Rojean, die vervolgens claimde dat Travis zelfs met haar was op Valentijnsdag van dit jaar.

Travis reageerde op zijn beurt op haar claim dat ze met Valentijnsdag samen waren door een foto te delen van een gedekte tafel met de tekst: "Als je niet aan deze tafel zat op Valentijnsdag, was je niet met me."

Travis en Kylie

Travis en Kylie zijn sinds 2017 samen. Begin 2018 werden ze ouders van dochter Stormi. Eerder dit jaar kregen ze een zoon.

Ster advertentie
Ster advertentie