Entertainment

Akon gaf French Montana nephorloge cadeau: "Maar hij tikt, toch?"

foto: YouTube: Real 92.3 LA
  1. Newschevron right
  2. Akon gaf French Montana nephorloge cadeau: "Maar hij tikt, toch?"

French Montana vertelde onlangs in gesprek met DJ Akademiks dat hij een Hublot-horloge cadeau kreeg van Akon. De rapper bracht het horloge naar de juwelier om er diamanten op te laten plaatsen, toen de medewerker hem vertelde dat de watch nep was. French kon erom lachen en zei dat hij en Akon nog steeds cool zijn met elkaar. Inmiddels heeft Akon bij The Cruz Show gereageerd op het verhaal en bevestigd dat het ging om een nephorloge. Hij benadrukte echter dat het geen opzettelijke actie was.

Geen horloge-guy

Akon maakte het in het gesprek duidelijk dat het tweetal het goed met elkaar kon vinden. Ze waren dan ook beiden enthousiast toen hij het cadeau aan French overhandigde. "Hij was blij, ik was blij. We waren lit." Akon legde vervolgens uit dat hij geen horloge-kenner is. "Ik weet niet eens wat voor merken er precies zijn. Ik ben nooit een echte 'horloge-guy' geweest."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Maar hij tikt, toch?'

Desondanks besloot Akon een horloge voor zijn mattie te kopen. "Ik zag een watch die ik leuk vond en die er mooi uitzag. Dat was voor mij genoeg reden om hem te kopen." Vervolgens kwam French er via zijn juwelier achter dat het horloge nep was. De rapper liet dit ook aan Akon weten. "Huh, wat bedoel je nep? Hij tikt, toch? Die shit werkt gewoon, nietwaar?", reageerde Akon toen, die zich van geen kwaad bewust was. De zanger wist dan ook niet waar hij een nephorloge aan kon herkennen.

Akon vertelde dat hij zich aan de ene kant schaamde, maar tegelijkertijd ook vond dat French minder teleurgesteld moest zijn over het cadeau. "Ik was van streek, omdat ik 5000 dollar had betaald voor een nephorloge. Natuurlijk, ik weet nu ook dat 5000 dollar voor een Hublot veel te weinig is. Maar ik had wel zoiets van: wat denkt deze ondankbare gast wel niet?", vertelde hij lachend, om te benadrukken dat het geen opzettelijke actie was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie