Entertainment

Jaimie Vaes: "Lil Kleine eist dure horloges die hij cadeau deed terug"

foto: Instagram: @jaimievaes
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes: "Lil Kleine eist dure horloges die hij cadeau deed terug"

Volgens Jaimie Vaes wil haar ex Lil Kleine de dure horloges terug die hij haar ooit cadeau heeft gedaan. Ook zou de rapper de horloges terugeisen die hij aan zijn zoontje Lío gaf. Dat laat Jaimie weten in de nieuwste aflevering van haar realityserie Jaimie: in The Vaes Lane.

'Te ziek voor woorden'

De aflevering is pas vrijdag te zien, maar discovery+ heeft al een kort fragment gedeeld. Daarin is te zien dat Jaimie in gesprek met haar vrienden Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, en Estelle Cruijff een e-mail van haar advocaat bespreekt. Die mail gaat over de beslaglegging op een aantal geschonken horloges. "Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest. Het is te ziek voor woorden. Ik zweer het, er wordt nu gezegd dat het nooit een schenking is geweest", vertelt Jaimie.

In het fragment reageert Koen op het nieuws van Jaimie. "Ik heb bijna alles van dichtbij meegemaakt", zegt hij. "Iedereen weet dat zij die horloges heeft gekregen. Het is te gênant voor woorden. Dit is gewoon pesten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook horloge van zoontje Lío

Jaimie snapt er niets van en is stomverbaasd over de eis van haar ex. "Als hij wat gaf, moest het vanuit elke hoek gefilmd worden, want Jorik was zo goed voor zijn vrouw. Nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat niet waar is. Helemaal gestoord."

Maar Lil Kleine zou niet alleen de horloges van Jaimie terugeisen. Jaimie beweert in de nieuwe aflevering namelijk dat de rapper ook de horloge van hun zoontje Lío terug wil. "Hij vraagt de klok van Lío zelfs terug, die Lío heeft gekregen en waar Jorik niet voor heeft betaald. Zelfs die vraagt hij terug."

Mishandeling

Lil Kleine werd in februari gearresteerd nadat er via het juicekanaal Life Of Yvonne beelden uitlekten waarop te zien is dat hij Jaimie aan haar haren uit een auto trekt en verder mishandelt. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling en liet vorige maand weten dat het onderzoek nog altijd loopt.

Ster advertentie
Ster advertentie