Entertainment

Lil Kleine ziet Jaimie Vaes en zoontje Lío niet meer

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine ziet Jaimie Vaes en zoontje Lío niet meer

Lil Kleine heeft zijn ex-verloofde Jaimie Vaes niet meer gezien sinds ze eerder dit jaar uit elkaar gingen. Ook heeft de rapper geen contact meer met zijn zoontje Lío. Dat meldt Vaes aan RTL Boulevard.

"Jammer dat het zo moet zijn"

In een kort interview zegt Jaimie dat Lil Kleine zijn zoon wel zou kunnen zien in de toekomst, maar dat hij daarvoor eerst wat 'andere zaken' moet oplossen. "Het is jammer dat het zo moet zijn", vertelt Jaimie. "Mijn leven gaat door en die van Lío ook. Als moeder probeer je er het beste van te maken en ik denk dat ik dat heel goed doe op dit moment."

Ook vertelt de realityster dat ze geen alimentatie ontvangt van Lil Kleine. "Dat werd weer een gevecht tussen mijn advocaat en zijn advocaat en na de vijfde of zesde teleurstelling had ik zoiets van: Hou het maar lekker. Dan doe ik het wel lekker alleen."

Mishandeling

Lil Kleine werd in februari gearresteerd nadat er via het juicekanaal Life Of Yvonne beelden uitlekten waarop te zien is dat hij Jaimie aan haar haren uit een auto trekt en verder mishandelt. Na drie dagen cel mocht hij zijn proces in vrijheid afwachten. Het OM vond zijn vrijlating echter onterecht en ging in hoger beroep tegen die beslissing van de rechter. Uiteindelijk werd bepaald dat de rapper toch veertien dagen in voorlopige hechtenis zijn proces moest afwachten. Het OM verdenkt hem van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling.

Ster advertentie
Ster advertentie