Entertainment

Jaimie Vaes over Lil Kleine: "Zijn focus ligt niet op verbetering"

foto: YouTube: discovery plus Nederland
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes over Lil Kleine: "Zijn focus ligt niet op verbetering"

Jaimie Vaes is nog altijd niet te spreken over het gedrag van haar ex Lil Kleine. In de tweede aflevering van haar realityserie, Jaime: In the Vaes Lane, zegt zij onder andere dat de rapper haar lastigvalt met "pesterijen".

'Pesterijen'

In verschillende snippets van de tweede aflevering is te zien dat Jaimie spullen van haar mist die Lil Kleine heeft meegenomen. "Het zijn pesterijen. Ik ben de moeder van zijn kind. Ondanks dat je uit elkaar bent, hoop je dat je een beetje respect krijgt en dat komt maar niet", zegt Jaimie in de aflevering. Ook zegt zij dat zijn gedrag "alsmaar erger wordt".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Heb een beetje respect'

Volgens Jaimie ligt de focus van haar ex niet op het verbeteren van zichzelf of zijn gedrag. "Als meneer Scholten een vaderrol wil, is hij hopelijk ook wat gegroeid in zijn psyche. Want op dit moment denk ik dat zijn focus daar nog niet ligt. Ik weet niet waar, maar in ieder geval niet op verbetering", aldus Jaimie, die weinig verandering ziet nadat Lil Kleine is teruggekomen uit Thailand. Daar vloog de rapper eerder dit jaar naartoe om professionele hulp te zoeken en zichzelf als persoon te verbeteren.

"Vooral tegenover Lío is zijn houding niet veranderd", zegt Jaimie. "Hij zou daarheen gaan voor zichzelf en voor zijn zoon. Maar hij komt terug met een nieuwe relatie en dat is hartstikke leuk. Hij moet lekker genieten en doorpakken waar het kan, maar heb dan een beetje respect."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mishandeling

Lil Kleine werd in februari gearresteerd nadat er via het juicekanaal Life Of Yvonne beelden uitlekten waarop te zien is dat hij Jaimie aan haar haren uit een auto trekt en verder mishandelt. Na drie dagen cel mocht hij zijn proces in vrijheid afwachten. Het OM vond zijn vrijlating echter onterecht en ging in hoger beroep tegen die beslissing van de rechter. Uiteindelijk werd bepaald dat de rapper toch veertien dagen in voorlopige hechtenis zijn proces moest afwachten. Het OM verdenkt hem van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling.

Ster advertentie
Ster advertentie