Entertainment

Travis Scott geeft zijn Jordan sneakers weg aan fan die verse mee rapt op Rolling Loud Rotterdam

foto: Instagram: @gaby.thms
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott geeft zijn Jordan sneakers weg aan fan die verse mee rapt op Rolling Loud Rotterdam

Travis Scott gaf dit weekend een verpletterende show tijdens Rolling Loud in Rotterdam. De rapper, die tijdens zijn optreden meerdere malen aankondigde dat zijn album Utopia niet lang meer op zich laat wachten, zette het publiek bij de Snipes mainstage volledig op z'n kop. Voor veel fans kan hun dag niet meer stuk en dat geldt zeker voor Gaby uit Frankrijk. Zo verbaasde hij Travis door een volledige verse mee te rappen en kreeg hij als beloning Travis' eigen t-shirt en Jordan 1 Low Retro OG-sneakers in zijn handen gedrukt.

Rolling Loud show

Gaby postte de video van het legendarische moment met Travis Scott op zijn Instagram. Op de beelden zie je dat de rapper tijdens zijn Rolling Loud-show het podium afstapt en bij de eerste rij zijn verse begint te rappen. Zijn aandacht wordt gegrepen door de jonge Gaby die uit volle borst de lyrics begint mee te rappen. Travis lijkt zijn ogen niet te kunnen geloven en trekt na de gepassioneerde performance van Gaby zijn eigen kleren en schoenen uit, om die vervolgens aan de jonge Fransman te overhandigen.

Dat is nog eens een manier om aan je Jordan 1 Low x Travis Scott sneakers te komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Legendary moment

Dat Gaby een leuke avond gehad heeft, is een understatement. "BESTE TIJD VAN MIJN LEVEN. TRAVIS, IK HOU ZO F*CKING VEEL VAN JE", schrijft de dolgelukkige fan als caption bij de video. "BEDANKT VOOR ALLES. IK ZIE JE IN UTOPIA." Ook andere fans die aanwezig waren bij de show hebben Gaby's Instagram weten te vinden. Dat komt doordat de jonge Fransman onder een post van Rolling Loud bekendmaakte dat hij degene was die met Travis rapte. "Legendary moment", reageert iemand. Een andere fan zegt: "Gewoon zijn patta's en t-shirt gekregen, ziek man."

Leven uitgespeeld

Tot slot is er nog iemand die de vraag stelt die in ons allemaal naar boven komt: "Is het je met al die spullen gelukt om levend uit het publiek te komen?" Gaby stelt alle nieuwsgierige mensen gerust via zijn Instagramstory. Daarin zie je hem 'veilig' buiten lopen, terwijl hij zijn nieuwe shirt aanheeft en zijn nieuwe Jordan sneakers vastheeft. "Ik heb het leven uitgespeeld", schrijft hij trots bij de foto.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie