Entertainment

Travis Scott stopt show vanwege gevaarlijke situatie: "Zorg ervoor dat je veilig bent"

foto: Twitter: @TMZ
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott stopt show vanwege gevaarlijke situatie: "Zorg ervoor dat je veilig bent"

Travis Scott stopte afgelopen maandag een show, omdat verschillende fans zichzelf in gevaar brachten. Hij trad samen met onder meer Meek Mill op bij de Coney Art Walls op Coney Island. Bij het zien van de beelden is het vrijwel onmogelijk om niet aan het tragedie van het Astroworld Festival te denken, waar tien mensen om het leven kwamen en er nog veel meer gewond raakten.

Show gestopt

In de video is te zien dat het publiek op het volgepakte terrein helemaal losgaat tijdens Travis' optreden. Ondertussen klimmen verschillende fans op verhogingen en hangen ze aan de lichtmasten. Travis stopt de show en doet een verzoek aan de bungelende feestgangers. "We willen graag dat jullie naar beneden komen. Zorg ervoor dat je veilig bent."

Gelukkig volgen de fans zijn bevelen op en klimmen ze terug naar de rest van het publiek. Het Astroworld-drama zal wellicht bij veel mensen door het hoofd zijn geschoten, waaronder bij Travis zelf. Het lijkt er in ieder geval op dat hij heeft geleerd van zijn ervaringen en er alles aan wil doen om te voorkomen dat een dergelijke tragedie opnieuw plaatsvindt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Achtervolgd door aanklachten

Het drama tijdens het Astroworld Festival vond plaats in november. De rapper wordt nog steeds achtervolgd door aanklachten en rechtszaken die als gevolg van het tragedie tot stand zijn gekomen. Zo eisen verschillende families vergoedingen voor het verlies van hun naasten. Anderen stellen Travis ook verantwoordelijk voor de emotionele en fysieke schade die door de incidenten tijdens het festival aangericht zou zijn. De totale waarde van de schadeclaims loopt in de tientallen miljarden dollars.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie