Entertainment

Travis Scott doneert miljoenen aan goede doelen met Project Heal

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott doneert miljoenen aan goede doelen met Project Heal

Vier maanden na het Astroworld-drama heeft Travis Scott een project gelanceerd waarmee hij miljoenen aan goede doelen doneert. Dat maakt de 30-jarige rapper bekend op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nadenken en rouwen

"De laatste paar maanden heb ik de tijd genomen om te rouwen, na te denken en mijn verantwoordelijk te nemen om onze community te helen", schrijft Travis, die een maand geleden voor de tweede keer vader werd, in het bericht. De maanden van rust hebben hem geïnspireerd om zijn platform, contacten en geld in te zetten voor een goed doel. "Dit wordt een levenslang avontuur voor mij en mijn familie."

Project Heal

Project Heal zal zich op verschillende manieren gaan inzetten. Zo gaat er geld naar studiebeurzen voor studenten aan Afro-Amerikaanse universiteiten en komt er een platform waar jongeren met mentale problemen hulp kunnen krijgen.

Met het project wil Travis daarnaast de veiligheid op grootschalige evenementen verbeteren. "Ik zal de slachtoffers van het Astroworld-drama, die voor eeuwig in mijn hart zitten, altijd blijven eren."

Cactus Jack

Travis Scott had al een stichting, genaamd Cactus Jack Foundation, waarmee hij arme kinderen in Houston helpt. Project Heal zal daar een aanvulling van zijn. "Kansen creëren en iets teruggeven aan de jeugd is iets dat ik altijd al heb gedaan en dat zal ik blijven doen zolang ik de kans heb."

Ster advertentie
Ster advertentie