Entertainment

Travis Scott deelt duizenden kerstcadeautjes uit aan kinderen in Houston

foto: Twitter @brillarwhyte
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott deelt duizenden kerstcadeautjes uit aan kinderen in Houston

Travis Scott heeft voor kerstman gespeeld in zijn hometown Houston. Daar deelde hij in samenwerking met zijn stichting The Cactus Jack Foundation namelijk meer dan 5000 cadeautjes uit aan kinderen, waaronder fietsen, stepjes, keyboards en poppen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Astroworld-drama

Het was de tweede keer dat Travis en de stichting een speelgoed drive-through organiseerden. Kinderen van ouders die het financieel moeilijk hebben kunnen dan langskomen en per persoon één cadeautje uitkiezen in het kader van de christmas spirit.

De rapper laat zich van zijn beste kant zien in zijn stad, waar vorige maand het Astroworld-drama plaatsvond. Op het festival kwamen tien mensen om het leven en raakten honderden gewond door gedrang in de menigte tijdens Travis' optreden. Door nabestaanden van slachtoffers worden Travis Scott en organisator Live Nation nu voor miljarden aangeklaagd. Ondertussen zet de artiest zich in voor een initiatief om de veiligheid van concertbezoekers te garanderen.

'Emotionele rollercoaster'

Travis hield zich afgelopen weken gedeisd en sprak zich weinig uit over de gebeurtenissen. In een interview met Charamagne Tha God vertelde hij voor het eerst meer. Zo zei hij onder andere pas een dag later te weten dat er mensen waren overleden. "Het is een emotionele rollercoaster. Het is zo moeilijk, want ik voel me altijd verbonden met mijn fans. Ik heb iets heftigs meegemaakt, zo ook de fans en de ouders van mensen. Dat doet echt pijn. Er zijn veel gedachten, veel gevoelens, veel verdriet en ik probeer het allemaal te begrijpen."

Ster advertentie
Ster advertentie