Entertainment

Travis Scott verwijderd uit line-up Coachella vanwege Astroworld-drama

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott verwijderd uit line-up Coachella vanwege Astroworld-drama

Travis Scott zal niet meer optreden op Coachella. De artiest is uit de line-up van het grote Amerikaanse festival verwijderd naar aanleiding van het Astroworld-drama. Dat meldt KESQ News 3.

Petitie

De gemeente van Indio, de stad waar het festival plaatsvindt, heeft het nieuws inmiddels bevestigd. Eerder werd er al een petitie gestart om Travis niet meer op Coachella te laten optreden. De petitie werd door 60.000 mensen ondertekend en Goldenvoice, de organisatie achter Coachella, lijkt nu gehoor te geven aan de vraag om de artiest van het festival te verwijderen.

Rechtszaken

Sinds het Astroworld-drama wordt Travis Scott van links en rechts aangeklaagd door festivalbezoekers. Inmiddels zijn er in totaal 275 rechtszaken aangespannen namens 2800 festivalbezoekers. Zo werd de rapper onlangs aangeklaagd voor 2 miljard dollar door een advocaat die 282 mensen vertegenwoordigt. Het is echter nog de vraag of Travis financieel aansprakelijk is voor de festivalramp. Volgens diverse advocaten, die niet betrokken zijn bij de zaak, zou het namelijk erg lastig zijn om te bewijzen dat hij schuld heeft.

Ster advertentie
Ster advertentie