Entertainment

Dr. Dre viert afronding van langdurige echtscheiding

foto: Instargam: therealbreyonprescott
  1. Newschevron right
  2. Dr. Dre viert afronding van langdurige echtscheiding

De langdurige vechtscheiding tussen Dr. Dre en Nicole Young is officieel ten einde gekomen. De muziekproducer lijkt het nieuws vooral te vieren, als we een foto op Instagram moeten geloven.

'Divorced AF'

Op de foto, die niet door Dr. Dre zelf werd gedeeld maar door een vriend van hem, is te zien hoe Dre op een stoel zit met opgeblazen ballonnen en slingers om zich heen. "Divorced AF", leest het op de ballonnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Facetime met Rick Ross

Ook verscheen er een screenshot van een Facetime-gesprek tussen Rick Ross en Dr. Dre, waarop vooral breed lachende gezichten te zien zijn. Rick Ross had zelf ook reden tot glimlachen, omdat zijn nieuwe album, Richer Than I Ever Been, is uitgekomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De scheiding

Dr. Dre en Nicole Young trouwden in 1996 en gingen in maart 2020 uit elkaar. In juni 2020 vroeg Young de scheiding aan, waarna de zaak vele wendingen nam. Dre werd beschuldigd van huiselijk geweld, wat hij tot de dag van vandaag altijd heeft ontkend, en het hebben van een aantal minnaressen. Young eiste onder andere 4 miljoen dollar om haar advocaten te betalen. Ook zou Dre zijn ex-vrouw 293.306 dollar per maand aan alimentatie moeten betalen.

Ster advertentie
Ster advertentie