Entertainment

Dr. Dre ontvangt scheidingspapieren tijdens begrafenis van zijn oma

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Dr. Dre ontvangt scheidingspapieren tijdens begrafenis van zijn oma

Er lijkt geen einde te komen aan de vechtscheiding tussen Dr. Dre en Nicole Young. De strijd bereikte een nieuw dieptepunt toen Dr. Dre tijdens de begrafenis van zijn oma scheidingsdocumenten in zijn handen kreeg gedrukt. Dat meldt TMZ.

Begrafenis

Dr. Dre was afgelopen maandag afscheid aan het nemen van zijn overleden oma toen een een gerechtsdeurwaarder voor zijn ex-vrouw scheidingspapieren afleverde. In de documenten stond dat de muziekproducer zijn ex nog zo'n anderhalf miljoen dollar schuldig was.

Bronnen die dicht bij Dr. Dre staan, zeggen dat de papieren naast het graf van zijn oma in zijn handen werden gedrukt, terwijl bronnen van Young claimen dat het op de parkeerplaats was. Hoe dan ook, was Dre niet in de stemming om scheidingspapieren aan te nemen, waarna de papieren schijnbaar op de begraafplaats zijn blijven liggen.

Vechtscheiding

In juni 2020 vroeg Nicole Young een echtscheiding aan, waarna het proces vele wendingen nam. Eerder in oktober werd Dr. Dre nog beschuldigd van het hebben van een kind met Kili Anderson, een van de drie vermeende minnaressen die een rol spelen in de scheidingszaak. Young eist onder andere dat de muziekproducer 293.306 dollar per maand aan alimentatie gaat betalen, een bedrag dat is verlaagd van een vorige eis van 2 miljoen dollar per maand.

Ster advertentie
Ster advertentie