Entertainment

Oudste dochter Dr. Dre is dakloos en woont in een gehuurde auto

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Oudste dochter Dr. Dre is dakloos en woont in een gehuurde auto

Dr. Dre is één van de rijkste hiphopartiesten allertijden. De legendarische producer heeft gedurende zijn carrière een vermogen van maar liefst 820 miljoen dollar weten op te bouwen. Helaas delen niet al zijn naasten mee in dat succes. Zo blijkt zijn dochter nagenoeg dakloos te zijn en komt ze nauwelijks rond van het geld dat ze verdient met haar drie banen. Zo meldt The Daily Mail.

Geen contact met haar vader

De 38-jarige LaTanya Young is het oudste kind van Dr. Dre en werkt als bezorger bij Uber Eats en DoorDash en als monteur in een magazijn. Haar moeder en Dre gingen uit elkaar toen ze nog maar 5 jaar oud was en hoewel hij in eerste instantie nog contact met haar onderhield, verwaterde dit na verloop van tijd. Inmiddels heeft ze haar vader ruim 18 jaar niet meer gezien. Naar eigen zeggen beschikt ze ook niet over zijn telefoonnummer en probeert ze via zijn team in contact te komen met hem.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kinderen wonen bij vrienden

LaTanya zegt nauwelijks rond te kunnen komen van haar drie banen en dat ze praktisch in een gehuurde auto woont. Ze heeft namelijk niet genoeg geld om een appartementje te huren in Californië. Daarnaast heeft ze ook nog vier kinderen die onderdak hebben gevonden bij vrienden van haar. "Mijn kinderen wonen bij vrienden. Zij wonen niet bij mij in de auto", aldus LaTanya. Daarnaast vertelt ze dat ze enorme schulden heeft. "Als monteur krijg ik 15 dollar per uur betaald. Ik probeer het hoofd boven water te houden. Mijn huurauto kost 2.300 dollar voor drie weken en ik heb maar één week vooruitbetaald. Vroeg of laat wordt deze auto in beslag genomen."

Geen hulp

Ondanks dat LaTanya geen contact meer heeft met Dr. Dre liet ze weten dat ze tot en met januari 2020 geld overgemaakt kreeg van hem. Inmiddels heeft ze zijn advocaat om hulp gevraagd, maar die is niet bereid te helpen, omdat ze zich eerder negatief uitliet over haar vader in de media.

Ster advertentie
Ster advertentie