Entertainment

'Scott Disick jaloers vanwege verloving ex-vriendin Kourtney Kardashian'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Scott Disick jaloers vanwege verloving ex-vriendin Kourtney Kardashian'

Scott Disick is alles behalve blij met het feit dat zijn ex-vriendin Kourtney Kardashian is verloofd met Travis Barker. Dat laat een ingewijde weten aan Entertainment Tonight.

Jaloers

"Scott is woedend over de verloving", laat de ingewijde weten. Kourtney en Scott kregen samen drie kinderen en zijn beiden co-ouders. "Hij heeft op dit moment geen relatie en is eenzaam. Hij is dan ook jaloers dat het goed gaat met Kourtney. Scott zou het liefst teruggaan naar de tijd dat Kourtney en hij samen het co-ouderschap deelden, zonder dat een van de twee een relatie had."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Volwassen worden'

Volgens een andere bron zijn Kourtney en Scott niet meer zo close als dat zij ooit waren. "Kourtney is helemaal klaar met Scotts jaloezie en vindt dat hij een keer volwassen moet worden."

Verloving

Travis Barker tilde zijn relatie met Kourtney afgelopen weekend naar een hoger level door Kourtney ten huwelijk te vragen in een hele romantische setting. Dat gebeurde op het strand, omringd door rozen en kaarsen. "Hun families zijn ontzettend blij voor ze en hun kinderen kijken ernaar uit om samen een grote familie te zijn", aldus een ingewijde aan Entertainment Tonight.

Ster advertentie
Ster advertentie