OMG

Utopia-show Travis Scott geannuleerd, grote domper voor fan: "Ik verkocht m'n huis"

foto: AFP / TikTok: @thatlookslikecjfoto: AFP / TikTok: @thatlookslikecj
  1. Newschevron right
  2. Utopia-show Travis Scott geannuleerd, grote domper voor fan: "Ik verkocht m'n huis"

Sommige mensen hebben er nogal veel voor over om hun favoriete artiest te zien. TikTokker @thatlookslikecj lijkt zo iemand te zijn. Hij beweert namelijk dat hij zijn huis heeft verkocht om het Travis Scott-concert in Egypte te bezoeken. Alsof dat al niet bizar genoeg is, gaat het concert ook nog eens niet door.

Huis verkocht voor concert

CJ deelde een video op TikTok waarin hij te zien is naast een verkoopbord, waar 'verkocht' op staat. "Ik heb het echt gedaan", beweert hij erbij. Vervolgens is een filmpje te zien vanuit een vliegtuigraam boven Egypte. Daar zou Travis Scott deze vrijdag optreden bij de Piramiden van Gizeh, maar helaas voor CJ laat organisator Live Nation weten dat het allemaal niet doorgaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Vreemde rituelen'

Volgens Live Nation zijn "complexe productieproblemen" de reden voor het niet doorgaan van de show. Het Egyptische Syndicaat voor Muzikanten, dat vergunningen geeft voor concerten, laat in een statement echter weten dat de vergunning is ingetrokken, omdat het concert "in tegenspraak is met de identiteit van de Egyptische cultuur". Het syndicaat analyseerde verschillende meningen op social media en een rapport met beelden van "vreemde rituelen van Travis Scott die tegen onze authentieke, maatschappelijke waarden en tradities ingaan". Op Twitter meldt Travis dat er snel een nieuwe datum zal komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties op social media

De video van CJ gaat nu viral en mensen vragen zich op social media af of hij updates heeft. Velen hebben medelijden met hem. "R.I.P. voor die guy die zijn huis verkocht voor dit concert", schrijven verschillende mensen op Twitter.

Niet iedereen gelooft het verhaal van CJ. Zo merkten meerderen in de comments onder zijn video op dat het verkoopbord geen schaduw heeft. Of het verhaal van de fan waar is, is dus allesbehalve zeker.

Ster advertentie
Ster advertentie