Entertainment

Zestig concertbezoekers onwel geworden na optreden van Travis Scott in Rome

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Zestig concertbezoekers onwel geworden na optreden van Travis Scott in Rome

Tijdens het Utopia-concert van Travis Scott in Rome zijn afgelopen maandag tientallen concertbezoekers onwel geworden. Zeker zestig mensen hadden medische hulp nodig.

Pepperspray

De bezoekers zouden onwel zijn geworden nadat een fan met pepperspray zou hebben gespoten tijdens het concert. Volgens verschillende media hadden bezoekers onder meer last van een geïrriteerde keel en ogen. De Italiaanse politie doet momenteel onderzoek naar het incident.

Tijdens het concert is ook een 14-jarige jongen gewond naar het ziekenhuis gebracht na een val van vier meter hoog. De tiener probeerde de beveiliging te omzeilen om zo het historische Circus Maximus, waar het concert werd gehouden, binnen te komen.

Kanye West in Rome

Bij het concert in Rome waren afgelopen maandagavond naar schatting 60.000 mensen aanwezig. Travis Scott verraste het publiek door Kanye West het podium op te halen. "Er is maar één mens op deze f****** planeet die door alles en elke f****** situatie aan mijn zijde is gebleven", zei Travis voordat Ye opkwam. De artiesten performden samen Praise God, de track die afkomstig is van Ye's album Donda. Daarna deed Kanye nog zijn publieksfavoriet Can't Tell Me Nothing.

Ster advertentie
Ster advertentie