Music

Hiphoptrack 'Blueberry Faygo' van Lil Mosey de DiXte

foto: YouTube: Lil Mosey
  1. Newschevron right
  2. Hiphoptrack 'Blueberry Faygo' van Lil Mosey de DiXte

Deze week is Blueberry Faygo de track die je extra vaak door je boxen gaat horen. Deze tune is namelijk de DiXte van deze week! De zeventienjarige Lil Moseyheeft het hierin onder andere over zijn favoriete drankje: “Three more millions when you ask how my day go. Poured up a four, now that's Blueberry Faygo.”

Verdovende middelen

Faygo is een frisdrankmerk, maar in de hiphopwereld wordt het vaak geassocieerd met het verdovende middel lean. Dit is een hoestdrankje met de stoffen codeïne en promethazine dat vaak met Faygo gemixt wordt. Bij gebruik van een hoge dosering kom je in een roes en wordt je er dromerig en ontspannen door. Uit de lyrics van deze track blijkt dat ook Lil Mosey er niet vies van is.

Certified Hitmaker

Het nummer Blueberry Faygo staat op het album Certified Hitmaker, waar ook featurings op staan met de grote artiesten Gunna, Chris Brown, AJ Tracey en Trippie Redd. Met dat album is hij nu op tour in de VS en stond hij een paar weken geleden nog in de Melkweg in Amsterdam. Eerder tourde hij ook met de onlangs overleden Juice WRLD.

Ster advertentie
Ster advertentie