Naar homepage
Music

DaBaby laat zich van een andere kant zien op nieuw album 'Blame It On Baby'

foto: Instagram: dababy
  1. Newschevron right
  2. DaBaby laat zich van een andere kant zien op nieuw album 'Blame It On Baby'

DaBaby is na zeven maanden terug met een nieuw album: BLAME IT ON BABY. Waar veel andere artiesten hun releases uitstellen door de coronasituatie, dropt DaBaby het gewoon zoals gepland. Wel draagt hij een masker op de albumcover. Op BLAME IT ON BABY staan samenwerkingen met veel grote artiesten. De meest spraakmakende is de samenwerking met Meghan Thee Stallion en Ashanti: Nasty.

25 miljoen in halfuur

BLAME IT ON BABY komt ongeveer een jaar na zijn debuutalbum Baby On Baby. Sindsdien gaat het hard voor de rapper. Ook al promootte hij het album pas twee dagen voor de release, het nieuwe album werd al 25 miljoen keer beluisterd in het eerste halfuur.

Samenwerkingen

Voor het album BLAME IT ON BABY werkte DaBaby samen met grote artiesten. Zo staan er tracks op met Quavo, Future, Roddy Ricch, YoungBoy NBA, A Boogie Wit Da Hoodie, Ashanti en Meghan Thee Stallion.

Eentonig

De rapper uit het Amerikaanse Charlotte heeft de laatste tijd kritiek ontvangen over zijn eentonige flow. Mensen vonden dat hij wel eens buiten de lijntjes mocht kleuren en daar heeft hij bij het maken van dit album zeker naar geluisterd. Een voorbeeld is de controversiële track Nasty met Meghan Thee Stallion en Ashanti. De flow is anders dan de fans van DaBaby gewend zijn. Zo wordt er in de track een sample gebruikt van Ashanti’s old school tune Baby.

Twitter gaat los over deze samenwerking tussen DaBaby, Meghan Thee Stallion en Ashanti. Vooral de zin "DaBaby tryna have a threesome with Shanti and Megan" is hét gesprekstopic.

Ster advertentie
Ster advertentie