Music

Stromae is na 8 jaar terug en verrast fans met nieuwe single 'Santé'

foto: YouTube: Stromae
  1. Newschevron right
  2. Stromae is na 8 jaar terug en verrast fans met nieuwe single 'Santé'

Het is heel erg lang stil geweest rondom Stromae, maar hij is terug met nieuwe muziek! De Belgische zanger verraste zijn fans vanmorgen met een nieuwe single: Santé. "Ik ben blij dat ik terug ben", schrijft hij op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zangcarrière

Het is alweer acht jaar geleden dat Stromae zijn succesvolle album Racine carrée dropte, met daarop hits als Papaoutai en Formidable. Een paar jaar daarna kondigde hij aan te stoppen met zijn zangcarrière. De artiest kampte met psychische problemen die hij had overgehouden aan het slikken van malariapillen. In een interview in de Franse krant Libération vertelde hij destijds hoe zwaar dit was: "Ik was echt gek geworden, ik was constant verward, had angstaanvallen en werd vaak misselijk.''

Hoewel Stromae zich sindsdien uit de spotlights hield, kwam er nog wel wat muziek van hem uit, waaronder La Pluie met Orelsan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Santé

Op Santé hoor je de old school Stromae weer terug. De track gaat over diversiteit, zo zingt hij onder meer over mensen met rotbanen die niet worden opgemerkt in de samenleving. Later vandaag komt er ook een clip van de track uit.

Ster advertentie
Ster advertentie