Music

R&b-fans let op: Bryson Tiller kondigt nieuw album aan in clip van 'Inhale'

foto: YouTube: Bryson Tiller
  1. Newschevron right
  2. R&b-fans let op: Bryson Tiller kondigt nieuw album aan in clip van 'Inhale'

Het weer wordt langzaam grijzer, cuddle season staat op het punt om te beginnen en dus is er weer behoefte aan wat zwoele r&b. Bryson Tiller snapt dat en maakt daarom vandaag zijn comeback met de nieuwe single Inhale. Dat is nog niet alles, want aan het eind van de video kondigt Mr. Trapsoul aan deze herfst zijn nieuwe album te droppen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terug naar school

Naast was losse singles en gastbijdrages is het drie jaar geleden sinds er een project van Bryson uitkwam. Dat was het album True to Self uit 2017. In de tussentijd is de zanger druk geweest met andere dingen. Zo liet hij onlangs op Twitter weten terug de schoolbanken te zijn ingedoken om zijn middelbareschooldiploma te halen. "Ik had nooit gedacht dat ik terug naar school zou gaan totdat ik aan mijn doelen dacht en hoe ik die wil bereiken. Mijn middelbareschooldiploma halen was stap één, studeren is 100% de volgende stap."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In je feelings

Fans weten dat Bryson altijd met muziek komt die je helemaal in je feelings brengt. Ze zijn dan ook blij dat hij nu eindelijk terugkeert met nieuwe tunes om bij weg te zwijmelen, te draaien tijdens een nachtelijke roadtrip of om een lekker potje bij te huilen om je ex.

Ster advertentie
Ster advertentie