Music

Cor veroordeeld tot taakstraf voor slaan dubbele kaakbreuk

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Cor veroordeeld tot taakstraf voor slaan dubbele kaakbreuk

Cor is veroordeeld tot een taakstraf, een voorwaardelijke celstraf en een boete. De rapper zou afgelopen jaar iemand een dubbele kaakbreuk hebben geslagen. In zijn verklaring liet Cor, die tevens zijn excuses aanbood, weten dat hij door het slachtoffer werd gefilmd terwijl de rapper duidelijk had aangegeven dat hij dit niet wilde.

Dubbele kaakbreuk

Cor heeft in het verleden nare ervaringen gehad met mensen die hem zonder dat hij het wist, filmden en dit vervolgens naar een roddelkanaal doorstuurden. Hij verklaarde dat dit de reden was dat hij zo boos werd toen hij werd gefilmd in een bar. Cor sprak de eerste persoon die hem filmde aan en dwong hem de video te verwijderen. Toen een tweede persoon die situatie ook op beeld vastlegde, werd hij nog kwader. Cor haalde uit en sloeg de man een dubbele kaakbreuk. Het slachtoffer moest een kaakoperatie ondergaan en kon zes weken lang alleen vloeibare voeding krijgen.

Cor crimineel verleden

Dat Cor wel vaker in aanraking is geweest met justitie heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken. Hij zat in zijn jonge leven al meerdere langdurige gevangenisstraffen uit, zowel in Nederland als in het buitenland. Inmiddels is Cor een succesvolle rapper. Hij noemde het voorval volgens het AD een "uitglijder". De rapper bood tijdens de strafzitting zijn excuses aan, bevestigde zelf dat hij schuldig was en sprak zelfs uit dat hij een straf verdiende. Wel hoopte hij niet de gevangenis in te hoeven gaan. Uiteindelijk kreeg Cor een taakstraf van 160 uur en 91 dagen celstraf waarvan 90 voorwaardelijk opgelegd. Ook moet hij het slachtoffer 4000 euro schadevergoeding betalen.

Ster advertentie
Ster advertentie