Video

Cor: "In het begin had ik moeite met bekend zijn"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Cor: "In het begin had ik moeite met bekend zijn"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cor werd bekend nadat hij tekende bij Spow Business, het label van 3robi. Hij scoort momenteel de ene na de andere hit en was te gast in de show van YOUS! om te praten over zijn nieuwe track Pray, het vaderschap en zijn nieuwe album waaraan hij werkt.

Het leven van Cor ging niet alleen over rozengeur en maneschijn. De rapper heeft meerdere keren vastgezeten, maar wil graag zijn leven beteren. Als Yous vraagt hoe hij als vijftienjarige jongen in criminele situaties verzeild raakte, vertelt hij dat hij afkeek bij de oudere jongens uit de buurt. "Ik haalde mijn inspiratie, als ik het zo kan noemen, van oudere jongens uit de buurt. Er wordt daar alleen gepraat over wat goed gaat en op dat moment ben je op een leeftijd waarin je nog niet helemaal ontwikkeld bent. Pas later kom je erachter dat er ook andere kanten aanzitten."

Inspiratie

De inspiratie voor zijn tracks haalt Cor uit zijn verleden. Dat geldt ook voor zijn nieuwe album waar hij mee bezig is. Binnen een korte tijd werd Cor hartstikke bekend en dat is iets waar de rapper in het begin veel moeite mee had. "Doordat ik al die jaren heb vastgezeten, ben ik veel op mezelf geweest. Er wordt nu constant verwacht dat ik op mijn best ben. Dat was in het begin wennen, maar inmiddels zie ik de positieve kanten van het bekend zijn in."

Quote

Doordat ik al die jaren heb vastgezeten, ben ik veel op mezelf geweest. Er wordt nu constant verwacht dat ik op mijn best ben. Dat was in het begin wennen.

Cor

Tot slot hebben Yous en Cor het nog even over het vaderschap. Cor wordt binnenkort vader en vertelt dat hij zijn kind goede normen en waarden wil meegeven. "Respect voor andere mensen, het maakt niet uit of diegene rijk of arm is. Mijn vader zei altijd: ‘Doe wat je gelukkig maakt’. Dat vind ook ik het belangrijkste."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie