Music

Kim 'bewijst' dat Taylor Swift lyrics van Kanye goed heeft gekeurd

  1. Newschevron right
  2. Kim 'bewijst' dat Taylor Swift lyrics van Kanye goed heeft gekeurd

Een nieuw hoofdstuk is zojuist toegevoegd aan de beef tussen Kanye West en Taylor Swift. Kim Kardashian heeft namelijk Snapchats geplaatst waarin Kanye met Taylor belt en haar vertelt over de lyrics in zijn beruchte track 'Famous'. Hiermee 'bewijst' ze dat Kanye wel goedkeuring heeft gekregen van de zangeres voor de track.

In de videos is te zien dat Kanye vraagt of Taylor het goed vindt dat hij rapt: For all my Southside n****s that know me best/I feel like me and Taylor might still have sex. In de video reageert Taylor positief. "I mean, it's a compliment kind of."

Klein detail, Kanye vertelt haar NIET de lyric die daarop volgt: I made that bitch famous. Dat is precies de tekst waar Taylor boos om his geworden.

vriendschappelijk gesprek

Het gesprek gaat daarna op een heel vriendschappelijke manier door. Taylor bedankt Kanye voor het bellen. I really appreciate it that your telling me this. That's really nice." Ook vindt Taylor dat Kanye het verhaal tussen hem en haar moet vertellen zoals hij dat heeft beleefd.

mtv video music awards

In 2009 sprong de rapper het podium op tijdens de MTV Video Music Awards nadat Taylor Swift een award had gewonnen voor Best Video. Hij vond dat niet Taylor, maar Beyoncé de award had moeten winnen. Volgens hem is dat het moment geweest waarop hij Taylor beroemd heeft gemaakt.

Reactie taylor

Natuurlijk kon Swift niet achterblijven na de video's op social media zijn verschenen. Zij plaatste een foto op haar Instagram waarin ze zegt dat Kanye nooit aan haar heeft gevraagd of het goed is om naar haar te verwijzen met "that bitch".

Ster advertentie
Ster advertentie