Music

Videoclip: Beyoncé & Lady Gaga - Video Phone

  1. Newschevron right
  2. Videoclip: Beyoncé & Lady Gaga - Video Phone
Na de screenshots en de preview van gisteren is vanochtend de hele videoclip Beyoncé en Lady Gaga's Video Phone uitgekomen. Het is een remix van de track die op de Sasha Fierce kant staat van haar laatste CD "I Am... Sasha Fierce".

In de videoclip zie je een combinatie van Beyoncé's dancemoves gecombineerd met de typische Lady Gaga look. Wat opvalt is het grote aantal kleurrijke wapens die je al eerder op de screenshots kon zien waar Beyoncé met een pistool poseerde.

De videoclip van Video Phone is gemaakt door Hype Williams en zou eigenlijk op 5 november uitkomen tijdens de MTV Europe Music Awards. Om nog onbekende redenen is dit niet doorgegaan.

Lady Gaga zegt in een interview dat Beyoncé haar belde om te vragen wat voor videoclip ze wilde. Hierop antwoordde ze: "Ik wil in elk geval niet een Lady Gaga-clip waarin ik in mijn eigen outfits rondloop. In deze video wil ik jou zijn. Mijn versie van Beyoncé. Ik heb heel veel met de choreografen geoefend. Ik stak er zo veel tijd in dat ze me op een gegeven moment Gee-yoncé gingen noemen.

Als aanvulling op de Video Phone duiken Beyoncé en Lady Gaga ook de studio in voor een duet op de track Telephone die op Gaga's album The Fame Monster te vinden is.

Beyoncé & Lady Gaga - Video PhoneLady Gaga & Beyoncé - Telephone (remix)Foto's Beyoncé & Lady Gaga - Video Phone:Ster advertentie
Ster advertentie