Music

SBMG en Lil Kleine droppen keiharde clip 'Gedrag': "We zijn van ver gekomen"

  1. Newschevron right
  2. SBMG en Lil Kleine droppen keiharde clip 'Gedrag': "We zijn van ver gekomen"

"Jij weet ik heb die gedrag." Henkie T doet het sinds 2008, Chivv doet het sinds 2006 en Lil kleine doet het sinds 2004. Dat rappen de artiesten op de track Gedrag. Het is de nieuwste single van SMBG in samenwerking met Lil Kleine. Wat het is precies is dat ze al zo lang doen en wat dat 'gedrag' inhoudt? Daarover sprak Fernando met Henkie T.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gedrag

"Je kan het gedrag in elke vorm plaatsen. Het is maar net hoe jij het bekijkt. Maar in dit geval is het een beetje stoer gedrag", legt SMBG-lid Henkie T uit in Start. De track gaat over het feit dat ze van ver gekomen zijn, hard hebben gewerkt en nu mooie dingen hebben bereikt.

Boos

De track kwam al een tijdje geleden tot stand, na een studiosessie van SBMG met Jack $hirak. Pas later toen de mannen een keer met Lil Kleine en Jack $hirak in de studio waren, beseften ze hoe hard de track was. Ook Lil Kleine was enthousiast om op de track te springen.

Henkie T: "Zijn verse is boos! Hij was hongerig. Die man heeft killerbars man, geloof me."

Investeren

Zowel de mannen van SBMG als Lil Kleine zijn al een tijdje in de game en hebben nu een aardig vermogen weten op te bouwen. Maar, what's next? Hoe weten ze zichzelf nog te motiveren? Henkie T heeft al duidelijke plannen: "Na onze rapcarrière moeten we ook nog kunnen leven. Dus we moeten nu goed investeren."

Album

Dat betekent echter niet dat Henkie T zich nu nog uitsluitend bezighoudt met het investeren in vastgoed. Het einde van zijn rapcarrière is nog lang niet in zicht, want eerst komt er binnenkort nog een nieuw album van SBMG uit. Veel wil de rapper er nog niet over verklappen, maar hij zegt wel het volgende:

"We hebben veel tijd in het album gestopt. Eigenlijk wilden we het al eerder releasen, maar niks komt voor zijn tijd. Er staan een paar dope featurings op. Ik denk dat het een topalbum is, al zeg ik het zelf."

Ster advertentie
Ster advertentie