Music

Will Smith werkt mogelijk aan nieuwe muziek met Joyner Lucas

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Will Smith werkt mogelijk aan nieuwe muziek met Joyner Lucas

De legendarische Will Smith vierde deze week zijn 55e verjaardag. Om zijn held te feliciteren postte Joyner Lucas een video van hem en Will samen in de studio. Naast de bewondering die hij voor Will heeft, zegt de rapper ook vereerd te zijn nu samen aan een album te werken.

Will Smith in hiphop

Will Smith is nu een van de meest gerespecteerde en gevierde acteurs in Hollywood, maar begon ooit als de helft van het iconische duo DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince. Ook solo wist Smith met hits als Summertime, Miami en Gettin' Jiggy Wit It zijn plek in hiphop te veroveren. Zijn laatste plaat kwam in uit 2005 en sindsdien maakte hij bijna geen muziek meer. De meeste mensen kennen hem dan ook van zijn acteercarrière. Toch reageerden veel mensen super enthousiast op het nieuws dat Joyner Lucas deelde over een mogelijke nieuw muzikaal project met Will Smith.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Joyner Lucas postte dus een korte video waarin je Will Smith en hemzelf aan het werk ziet. Het lijkt alsof ze samen aan muziek aan het werken zijn. Bij de post schreef hij: "Beste held, Ik had nooit gedacht dat ik je zou ontmoeten. Het is nog steeds moeilijk te beffen hoe je een idool voor me was toen ik opgroeide, ik daarna een track over mijn respect en bewondering voor je maakte en je nu vroeg om samen een heel album te maken. Happy Birthday Will Smith Hou van je tot het eind der tijden mijn broer"

Ster advertentie
Ster advertentie