Music

Tabitha trots op debuutalbum: "Vooral omdat ik het zelf heb uitgebracht"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Tabitha trots op debuutalbum: "Vooral omdat ik het zelf heb uitgebracht"

Tabitha heeft vrijdag haar debuutalbum Hallo Met Mij uitgebracht. Bijzonder is het feit dat ze dit album volledig zelfstandig heeft gereleased.

zelfstandig

Hiervoor zat Tabitha altijd bij labels, maar voor haar debuutalbum heeft de zangeres besloten het allemaal zelf te doen. Bij Jinek vertelde ze gisteravond over dat proces: "Ik ben eigenlijk meer met het zakelijke bezig dan met het creatieve. Misschien omdat ik lichtelijk een control freak ben en heel goed weet wat ik wil."

hallo met mij

De meest gestreamde vrouwelijke artiest van Nederland in 2019 brengt nu dus eindelijk haar debuutalbum uit. Een trots moment voor de zangeres: "Vooral omdat ik het zelf heb uitgebracht, wat heel veel werk is geweest." Het album bestaat uit 14 tracks en de titeltrack deed Tabitha gisteren live bij Jinek.

beste zangers

Afgelopen donderdag stond Tabitha ook in het middelpunt van het programma Beste Zangers. Bij het nummer Redemption Song van Bob Marley, gezongen door Milow, hield de zangeres het niet droog. Het werd namelijk op de begrafenis van haar vader afgespeeld, die overleed toen ze nog maar 9 jaar oud was.

Ster advertentie
Ster advertentie