Music

Drake wil na tour weer gaan acteren

  1. Newschevron right
  2. Drake wil na tour weer gaan acteren

Vanavond staat Drake (als het goed is) in een uitverkocht Ziggo Dome. Maar jaren geleden was Drake vooral bekend als acteur, door zijn rol als Jimmy Brooks in de televisie serie Degrassi. In een interview met Cal Cast Podcast vertelt hij dat hij graag zijn acteercarrière weer wil oppakken. Ook geeft hij meer informatie over zijn nieuwe project 'More Life'.

Acteur

Van 2001 tot 2009 speelde Drake onder zijn echte naam Aubrey Graham de rol van Jimmy Brooks. Een basketbalspeler die nadat een klasgenoot hem in zijn ruggengraat heeft geschoten, met verlamde benen in een rolstoel belandt. In totaal heeft Drizzy in 139 afleveringen gespeeld. Daarna stopte hij als acteur, omdat hij zich wilde focussen op een muziekcarrière. Maar na de vele successen die hij heeft behaald en records die hij heeft gebroken in de muziekwereld, wil hij toch graag weer beginnen met acteren.

“Ik kan niet wachten om me weer op acteren te storten. Na de release van mijn Apple-playlist More Life en mijn tour ga ik mezelf als acteur op de kaart zetten en, hopelijk, wat mooie rollen pakken.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

more life

In het 45 minuten durende interview vertelt Drake ook wat meer over 'More Life'. Hij onthult dat het een soort playlist gaat worden die hij samen met Apple Music maakt. Het is nog onduidelijk wanneer hij het precies gaat releasen, maar het zal niet lang meer gaan duren.

"Het is bedoeld om mensen enthousiast te houden. Om ze wat nieuwe muziek te geven en te laten weten dat ik nog steeds gretig ben."

grootste angst

Fear of Missing Out, de angst om iets te missen, of FOMO zoals het ook wel genoemd wordt, is de grootste angst van Drake.

"Als ik een avond vrij neem en ervoor kies om even te ontspannen, dan is mijn grootste angst dat er iemand is die wél aan het werk is en aan iets geniaals werkt. Want muziek maken gaat soms alleen over timing. En het is beangstigend om te denken aan alle kansen die ik heb gemist, wanneer ik niet in de studio zat."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie