Music

Drake komt eindelijk met releasedatum voor 'Certified Lover Boy'

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake komt eindelijk met releasedatum voor 'Certified Lover Boy'

Drake heeft eindelijk een releasedatum gedeeld voor zijn langverwachte nieuwe album Certified Lover Boy. Het album is al in de maak sinds 2019 en zou eerder dit jaar uitkomen, maar dat werd vervolgens telkens uitgesteld.

3 september

"CERTIFIED LOVER BOY SEPTEMBER 3", valt er in de caption van Drake's nieuwste Instagrampost te lezen. Daarbij deelt hij een foto van verschillende emoji's van zwangere vrouwen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Undercover bekendgemaakt

De releasedatum was eigenlijk vorige week al undercover bekendgemaakt op een cryptische manier. Toen werd het sportprogramma SportsCenter van ESPN kort onderbroken door een glitchy reclame. Daarin was een onherkenbaar persoon te zien die een stuk papier vasthield met daarop de tekst: "CLB 3 september".

SportsCenter schreef later op Instagram: "Onze excuses voor eventuele onderbrekingen waarmee kijkers vanochtend te maken hebben gehad. We hadden wat technische problemen die inmiddels zijn opgelost."

Eerdere belofte

Certified Lover Boy zou in eerste instantie in januari uitkomen, maar dat ging niet door omdat Drake zich wilde focussen op zijn herstel na een operatie. Een exacte releasedatum heeft de rapper vervolgens nooit willen geven. Wel gaf hij in juni aan dat het album nog deze zomer uit zou komen. Die belofte lijkt de rapper nu in te lossen.

Ster advertentie
Ster advertentie